Mel & Co

Op deze website draait het allemaal om het chaotische gezinsleven van de eigenzinnige, creatieve maar wat in het leven teleurgestelde Mel. Mel wordt in het dagelijkse leven volledig opgeslokt door de zorg voor haar veeleisende gezin en stelt daardoor de een na de andere vriendin hevig teleur. Haar blog overbrugt de afstand naar de hele andere kant van de wereld, waar Co een zeer gelukkig en tevreden leven leidt. Co realiseert zich dat het leven van Mel, net zo goed dat van haarzelf had kunnen zijn. Vanuit een groot hart en een diep respect voor de keuzes van Mel, biedt Co in dit blog daarom de vriendschap waar Mel in het ‘echte’ leven geen ruimte voor heeft.

Mel

Mel (43) – links in beeld – woont in een saaie nieuwbouwwijk in een serieuze voorstad ergens in Zuid-Holand. Mel deelt haar leven met de nuchtere en altijd vrolijke, zeer in het nu levende Frank (42). Samen zijn zij trots op hun vier kinderen: Sam (6), Max (6), Jonathan (7) en Lieve (9). De Vier hebben erg veel aandacht nodig. Het ouderschap blijkt de nodige offers en aardig wat twijfels en zorgen met zich mee te brengen. Inmiddels weten Mel en Frank dat de kinderen zoveel extra aandacht vragen omdat zij een autistische spectrum stoornis hebben (ASS). Beetje bij beetje krijgen Mel en Frank inzicht in deze ontwikkelingsstoornis en wat dit betekent voor de toekomst van hun gezinsleven. Een lange, lawaaierige weg door soms best diepe dalen en gelukkig ook met waardevolle pieken.

Co

Co (42) – rechts in beeld – is heel gelukkig getrouwd met een overheidsambtenaar die voor zijn belangrijke werk regelmatig wordt uitgezonden naar verre delen van de wereld. Hun twee kinderen  Sjors (11) en Sara (9) reizen met hen mee en het gezin heeft een zeer hechte band. Co maakt korte documentaires over heel diverse onderwerpen en  vindt het heerlijk om veel tijd met haar gezin door te brengen. Zij geniet met volle teugen van alle moois dat het leven te bieden heeft.