Koffiem❤mentjes

Het is zó fijn om mijn hart te luchten bij mensen die wéten hoe het is. Dankzij het platform KOEKIE besef ik dat ik lang niet de enige ben die te maken heeft met ‘volle kinderhoofden’ en als ouder alles op alles zet om voor hen de juiste zorg te vinden. Alle begrip en herkenning die ik via mijn blog vind bij andere ouders, geven mij veel steun. Dat bracht mij ertoe een stapje verder te gaan.

Naast het schrijven over de impact van autisme op mijn gezin, organiseer ik daarom koffiemomentjes voor ouders van kinderen met prikkelverwerkingsproblemen die persoonlijk contact zoeken. Omdat ik graag kennis en ervaringen met elkaar wil delen. Ik hoop dat dit tot nieuwe inzichten en aanknopingspunten leidt. Bij mezelf of bij een ander.

Aandacht is één van de mooiste complimenten die je een ander kunt schenken. Je staat er niet alleen voor! Drink je een keer een kop koffie mee? Locatie: Zoetermeer. Houd de pagina van Mel & Co op facebook in de gaten of stuur een persoonlijk berichtje. Graag tot ziens.